Didim MYO Aşçılık Programı Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş tarafından verilen eğitimde, mutfakta modern sunum ve pişirme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.
Protokol kapsamında yaklaşık 250 belediye personeline çeşitli mesleki eğitimler düzenlenecek. Eğitimler; ‘Yiyecek İçecek Servisi Eğitimi’, ‘Yiyecek İçecek Yönetimi Eğitimi’, ‘Misafir İlişkileri Yönetimi’, ‘İçecek Kültürü’, ‘Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Yaklaşımlar’, ‘Satın Alma Yönetimi’, ‘Tabak Dizaynı ve Yeni Ürün Geliştirme’, ‘Yetenek Yönetimi ve Performans Arttırma’, ‘İş ve Zaman Etüdleri’ ve “Hijyen Sanitasyon Eğitimi’ konularında gerçekleşecek.
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Yeni Kitabı “Zümrüd-ü Anka Sultan Çelebi Mehmed” Yayımlandı
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizden UEFA C Lisans Kursu’nda Nitelikli Eğitimler
İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılıkla Mücadelede Aile Gücü: Yükümlülere Yönelik Farkındalık Semineri Gerçekleştirildi
Öğretim Üyemizin Geliştirdiği Buluş Faydalı Model Olarak Tescillendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu