TOBB Aydın İli Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

04.05.2018
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın İli Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Esen Türker, Yönetim Kurulu üyeleri ve Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi Dekanı aynı zamanda TOBB Aydın İli Akademik Danışmanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç 3 Mayıs 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

TOBB üyeleri, Üniversitemiz ile iş birliği içerisinde yapmayı planladıkları projeler ile ilgili Rektörümüzle görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, İlimizin kalkınmasına yönelik çalışmalarda Sivil Toplum Örgütleriyle çalışmayı önemsediklerini belirtti.