Tiyatro Topluluğunun Sergilediği Oyun Büyük Beğeni Topladı

23.12.2015
Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu’nca düzenlenen “ Bağzı Şeyler” adlı tiyatro gösterisi Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda 22 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşti.

Yönetmenliğini, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencisi Melis TAŞ’ın yaptığı gündemdeki olayların öğrenci evinden yola çıkarak anlatıldığı oyuna, tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe, Topluluk Danışmanı Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tülay Aşkın ÇELİK, Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut KIRMACI, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Ülkemiz gündemindeki olayları öğrenci evinde yaşanan olaylarla bağdaştıran öğrenciler, sergiledikleri performansla göz doldurdu. Ekonomi, siyaset ve toplum yaşamından kesitler sunan oyun güldürürken düşündürdü. Ekim ayında kaybettiğimiz usta tiyatrocu Levent KIRCA’nın da unutulmadığı tiyatroda,  25. kare tekniğiyle verilen gizli mesajlar izleyenlerin ilgisini çekti.

Oyunun Yönetmeni Melis TAŞ, “4 yıl boyunca komedi türünde oyunlar sergiledik bu oyunda da 4 yıllık birikimlerimizi seslendirmek istedik.” dedi.

Etkinliğin sonunda Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Tülay Aşkın ÇELİK, üstün performans gösteren topluluk üyelerine teşekkür ederek oyunun yönetmeni Melis TAŞ’a çiçek verdi. Daha sonra topluluğa üye tüm öğrenciler sahneye çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdi.