Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tıp Fakültesinde Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu

13.06.2023
Üniversitemiz Tıp Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısında, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, "Bilim, sanat, hizmet ve teşvik ödülleri" değerlendirmesi kapsamında dereceye giren Tıp Fakültesi akademisyenlerine plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Makale Kategorisinde 24 yayın ile en çok yayın yapan ve Atıf Kategorisinde son 5 yılda 347 atıf ile birinci sıradaki Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özge Çevik'e, Makale Kategorisinde 8 yayın ile en çok yayın yapan ikinci ve Atıf Kategorisinde son 5 yılda 124 atıf ile üçüncü sırada yer alan Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu’na, Atıf Kategorisinde son 5 yılda 129 atıf ile ikinci sırada yer alan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Turgut’a ve Makale Kategorisinde 7 yayın ile en çok yayın yapan üçüncü sırada yer alan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Anık’a teşekkür belgelerini Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç takdim etti.

Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, TÜBİTAK Projelerinden dolayı birinci olan Prof. Dr. Gizem Dönmez Yalçın'ı, ikinci olan Prof. Dr. Özge Çevik ile Prof. Dr. Mehtap Kılıç Eren'i ve üçüncü olan Prof. Dr. Ahmet Anık’ı tebrik ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, fakülteye katkıları ve emeklerinden dolayı Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ali Duman'a teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Atatürk Kongre Merkezi’nde 13 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Mücahit Avcil, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gökhan Cesur ve Doç. Dr. Onur Yazıcı, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Ali Duman ve Doç. Dr. Mustafa Gök ile akademik ve idari personel katıldı.

2022-2023 Akademik Yılı içerisinde gerçekleştirilen ve devam etmekte olan projeler ve bilimsel çalışmaların aktarıldığı toplantıda, Tıp Fakültesi lisans ve uzmanlık eğitimi, öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri ve akademik yayınlara ilişkin sunumlar yapıldı.

Söz alan Üniversitemiz Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Avcil, hastane genelinde yapılması planlanan ve tamamlanmış projeler hakkında bilgiler verdi.  Doç. Dr. Avcil, yapılması planlanan projeler içerisinde Radyoterapi Ünitesi, Radyoiyot Tedavi Ünitesi, Dijital/Kağıtsız Hastane Modeli, Sağlık Turizmi konusunda öncü olmak, Poliklinik ve Laboratuvar Binası, MİA Hasta Aplikasyonu, Hibrit Ameliyathane, Araştırma görevlileri için sosyal ve okuma alanı ve öğrenciler için periyodik çalışma salonu olduğunu belirtti. 

Toplantıda konuşan Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, fakültenin son yıllarda hızlı bir ilerleme kaydettiğini aktararak çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür etti.

Prof. Dr. Ayhan Aköz, Tıp Fakültesinin akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantı, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN