Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tıp Fakültesi Personeli Kadınlar Gününde Bir Araya Geldi

09.03.2016
Dünya Kadınlar Günü kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından akademik ve idari personelin katılımı ile 8 Mart 2016 tarihinde Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yeni Bina Yemekhane Salonu’nda kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltıya Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan ve eşi Av. Hatice Bircan, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Serpil Demirağ, Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, çalışan kadınların çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Kadın hakları sadece kadınların meselesi değil, insana değer veren herkesin meselesidir. Kadınların toplumsal yaşamda hak ettiği saygınlığa ulaşması, kadına yönelik şiddetin, kadın emeği istismarının, ayrımcılığın son bulması için çaba sarf etmeliyiz.  Kadınlara sadece 8 Mart'ta değil, her zaman değer verilmesi gerek” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aylin Eryılmaz’ın doğum günü olması sebebiyle pasta kesimi gerçekleşti. Yoğun katılım ile yapılan etkinlikte kadınların sorunları ve bu sorunların çözümleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN