Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tıp Fakültesi Oryantasyon Programı Başladı

04.10.2023
Üniversitemiz Tıp Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tanışma ve Uyum (Oryantasyon) Programı, 2 Ekim 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde başladı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesine yeni başlayan öğrencilerimiz için düzenlenen programa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gökhan Cesur ve Doç. Dr. Onur Yazıcı, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil,  akademik ve idari personel ile Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri katıldı. 

Üniversitemizin yeni gelen öğrencilerle daha da güçlendiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversite hayatı elbette sadece derslerle sınırlı olmayan, aynı zamanda kendinizi keşfetme, yeni arkadaşlar edinme, topluma hizmet etme ve en önemlisi, bilgiyi yaşamınızın bir parçası haline getirme sürecidir. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesine katılan siz değerli öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, hepinize başarılarla dolu bir akademik yıl geçirmenizi diliyorum.” diye konuştu.

Fakültenin vizyonu, misyonu ve eğitim sistemi hakkında bilgiler veren Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, ADÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil ve Öğretim Üyesi Ayşe Fahriye Tosun’un konuşmalarının ardından program, Prof. Dr. Taşkın Şentürk’ün “Hekim Olmak” konulu ilk dersi vermesi ile devam etti. Hekimlik mesleğinin önemi, eğitim süreçleri ve fakülte tarihi ile ilgili gerçekleştirilen sunumların ardından program sona erdi. Oryantasyon programı, 5 Ekim 2023 tarihine kadar Atatürk Kongre Merkezi'nde devam edecek.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN