Tıp Fakültesi Öğrencimizin Babası Rektörümüzü Ziyaret Etti

26.05.2021
Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencisi Huriye Yaman’ın babası Yusuf Ziya Yaman, 25 Mayıs 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

‘Önce İnsan' Prensibini Benimsiyoruz

Üniversitemizin  ‘önce insan' prensibini benimsediğini ve eğitimi herkesin eşit şartlarda alabilmesi için çalıştığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Ben Huriye kızımızın azmine hayran kaldım. Üniversitemizde böyle azimli bir öğrencimizin olması beni çok mutlu etti. Huriye’nin eğitimini tamamladıktan sonra topluma çok faydalı bir doktor olacağına eminim. Kızımızın okuma azmi ve yaşama sevinci herkese örnek olmalı.” dedi.

Raşitizm hastalığı nedeniyle ayakları doğuştan eğri olan Tıp Fakültesi öğrencisi Huriye Yaman’ın hayalinin doktor olmak olduğunu belirten Yusuf Ziya Yaman, kızının hayalinin gerçeklemesi için verdiği desteklerden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.