Tıp Fakültesi, Öğrencilere Yönelik “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Tanıtım Sunumu” Gerçekleştirdi

03.10.2024
Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından 1. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Tanışma ve Uyum (Oryantasyon) Programı kapsamında, 3 Ekim 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024 Yılı 1. Dönem Çağrısı” ile ilgili tanıtım sunumu yapıldı.

Programa, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur, Üniversitemiz Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Ali Duman, akademik ve idari personel ile Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri katıldı.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Ali Duman’ın öğrencilere, Üniversitemiz Hastanesi hakkında bilgiler vermesinin ardından Tıbbi Genetik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seda Örenay Boyacıoğlu, “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024 Yılı 1. Dönem Çağrısı” ile ilgili tanıtım sunumunu gerçekleştirdi.

Programa başvuru yapmak isteyen öğrenciler için açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Boyacığlu, “Projelerin Amacı”, “Kimler Başvuru Yapabilir”, Proje Yürütücüsü/İştirakçisi/Ortağı/Araştırmacısı Olma Şartları”, “Bütçesi, Oranı ve Süresi”, “Nasıl Başvuru Yapılabilir” ve “Programa Ait Özellikler” konularında bilgi verdi.

Program, öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.