Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tıp Fakültesi’nde Resim Sergisi Ziyaretçilere Açıldı

10.05.2022
Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nde, 11.’si düzenlenen Wiacamp Uluslararası Didim Sanat Kampı’nda üretilen 15 yabancı ve 30 yerli sanatçının ürettiği eserlerin sergilendiği sergi, 9 Mayıs 2022 tarihinde ziyarete açıldı.

Serginin açılışına; Üniversitemiz Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş,  Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Faruk Uludağlı, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anasanat Dalı Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Kara ve öğrenciler katıldı.

Sergi ve Wiacamp Sanat Kampı Korodinatörü Dr.Öğr. Üyesi Şükrü Kara, “Wiacamp Sanat Kampı, her yıl başka bir orman kampında sanatçıların çalışmalarını gerçekleştirdikleri bir kamp. Buradaki amacımız ülke kültür ve sanatına katkısunmanın yanı sıra Ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak ve turizme katkı sunmak.” dedi.

Üniversitemiz, Didim Belediyesi ve Wiacamporganizasyoniş birliği ile gerçekleştirilen sanat kampının amacının genç sanatçılar ile yerli ve yabancı sanatçıları bir araya getirerek, üretirken eğitimlerine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Kara, “Kampınızda yerli ve yabancı sanatçılar ile dünya sanatını tanıyarak kültürler arası diyaloğa katkı sunmaktayız. Kampın, bu yıl 12.sini düzenleme aşamasındayız.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN