Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tıp Fakültesi Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı

23.05.2017
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni, 22 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Meandros Salonu’nda yapıldı.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer , Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ, öğretim üyeleri, mezun öğrencilerimiz ve  aileleri katıldı.

 Dönem birincisi Nur Topçu’nun konuşmasıyla başlayan törende, Topçu,'aldığım diplomayı; desteğini, ilk günden son güne kadar hissettiğim başta annem  olmak üzere tüm  aileme hediye ediyorum’ dedi. Konuşmasının ardından mezun öğrencimiz Nur Topçu’ya, plaket ve belgeleri Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ tarafından verildi.

Hekimliğin bir meslek değil bir hayat biçimi olduğuna dikkat çeken, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ ise, mezun öğrencilere bu zor ve meşakkatli süreçte başarılar diledi.

Salonda bulunan ailelere seslenen Rektörümüz Prof.Dr.Cavit Bircan ise 'Gül gibi yetiştirdiğiniz evlatlarınız artık doktor oldu. Allah, yollarını bahtlarını açık etsin dedi. Konuşmasına,Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nin kaliteli bir akademik kadroya sahip olduğuna vurgu yaparak devam eden Rektörümüz Prof.Dr.Cavit Brican, mezun öğrencilerimizin aldıkları bu kaliteli eğitimle mesleklerini en iyi şekilde icra edeceklerine inandığını, söyledi.

Konuşmaların ardından mezun öğrenciler, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali  Akyol eşliğinde Hekimlik Andını okudu.Ardından, Yaş Kütüğü'ne plaket çakılması ve bölüm,branş bazında  dereceye giren öğrencilere plaket ve belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN