Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tıp Fakültesi, Fakülte Öğrencileri Yararına Kermes Düzenledi

20.12.2023
Üniversitemiz Tıp Fakültesi, fakülte öğrencileri yararına 19 Aralık 2023 tarihinde ADÜ Park Öğrenci Yaşam Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen kermes düzenledi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi kadın öğretim üyelerinin düzenlediği kermese, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, kermesten elde edilecek gelirin, öğrencilerin eğitimi yararına kullanılacağını belirtti. Geleneksel hale gelen kermeste; Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin kendi yaptıkları yağlı boya tablolar, akrilik ebru, seramik ve diğer el işleri ile birlikte çeşitli yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.

‘Mum dibine ışık vermeli’ mottosu ile ilk olarak 2018 yılında Anatomi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Karakaş’ın başkanlığıda başlayan Tıp Fakültesi geleneksel organizasyonunun ekibinde; Anestezi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selda Şen, Parazitoloji Ana Bilim Dalı Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sema Ertuğ ve Prof. Dr. Hatice Ertabaklar yer alıyor.  Ayrıca kermese; Patoloji Ana Bilim Dalından Şengül Barutça, hemşire Hülya Gülfidan ve hemşire Necla Orçun da  katkı sağladı.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN