Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tıp Fakültesi 2023 Mezunlarının Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

20.09.2017
Üniversitemiz Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencilerinin uyum programı kapsamında 19 Eylül 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandraos Salonu’nda beyaz önlük giyme töreni yapıldı.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Halil Kırnak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ, Tıp Fakültesi akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende yaptığı konuşmada Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, öncelikli olarak Üniversitemizi tercih eden tüm öğrencilere hoş geldiniz diyerek Tıp Fakültesini tercih etmenin ve doktorluk mesleğinin önemini vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, İnsan hayatına dokunan bir mesleğe sahip olacak öğrencilerin Üniversitemizde en iyi şekilde yetiştirilmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ ise Üniversitemiz Tıp Fakültesini tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür ederek Üniversitemizin her geçen gün gelişerek olanaklarını arttırdığını ifade etti. Sözlerini sürdüren Prof. Dr. Serpil Demirağ “Adını gururla taşıyacağınız bir Üniversiteye geldiniz. Burada en iyi şartlarda eğitim göreceksiniz ve sizlerin en küçük sıkıntınızda yanınızda olacağız.” diye konuştu.

Tıp Fakültesi birinci sınıf Koordinatörü Prof. Dr. M. Dinçer Bilgin, yeni öğrencilerin hem Üniversitemize hem Tıp Fakültesine uyum sağlamaları konusunda kendilerine yardımcı olacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Üniversitemiz Tıp Fakültesine en yüksek puanla giren Raika Hüsna Atay’a beyaz önlüğünü Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan giydirdi.  Beyaz önlük giyerek hekimliğe ilk adımlarını atan öğrencilerimiz tören bitiminde aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN