Temel Borsa ve Türev Piyasalar Eğitimleri Devam Ediyor

31.01.2020
Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (ADÜSEM) bünyesinde il dışında da düzenlenmeye başlayan Temel Borsa ve Türev Piyasalar eğitimlerinden İstanbul eğitimi 16-19 Ocak, İzmir eğitimi 23-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti.

Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan V. Prof. Dr. Yusuf Kaderli tarafından verilen eğitimlerin, İstanbul ayağına 100, İzmir ayağına 60 kişi katılım gösterdi.

Eğitim sonrası sosyal medyanın her platformunda memnuniyetlerini dile getiren katılımcılara, Borsada Temel ve Teknik Analiz uygulamalı olarak anlatıldı. Önümüzdeki üç ay boyunca Türkiye’nin değişik illerinde bu eğitimin verilmesine devam edilmesi planlanırken, Üniversitemizin merkezi eğitim kurumu ADÜSEM’in, Türkiye çapında bilinirliğinin arttırılarak marka olması amaçlanıyor.