Teknokentte Teknoloji ve İnovasyona Dayalı Hizmetler Devam Ediyor

28.02.2018
Üniversitemiz Teknokent yönetimi tarafından düzenlenen ön kuluçka programına seçilenlerin dönemsel eğitim programı, 22 Şubat 2018 tarihinde Teknokent Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Potansiyel girişimcilerin teknoloji ve inovasyona dayalı proje fikirlerini olgunlaştırarak şirketleşmeleri yolunda sağlanan hizmetleri sürdüren Teknokent, projelerin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalara devam ediyor.

Teknokent Yönetim Anonim Şirketi Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem’in konuşmalarıyla başlayan “Ön Kuluçka Faaliyetleri Toplantısı” verimli bir etkileşimle gerçekleştirildi. 20 Aralık 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın da bulunduğu seçmelerde, ön kuluçka merkezinde faaliyette bulunma hakkı kazanan girişimciler eğitim programına katıldı.  Projelerin hayata geçirilmesi konusunda 2017 yılından itibaren başlayan çalışmaların meyvesini vermeye başladığını ifade eden Doç. Dr. İyem,  mevcut ofislerden girişimcilere bedelsiz olarak ön kuluçka maksadıyla yer tahsis edildiğini söyledi.

Etkinlikte Araştırmacı Bahram Devletov tarafından girişimcilik testi yapılarak girişimcilerin kendilerini tanımaları için 3 saatlik eğitim düzenlendi. Girişimcilere, eğitim, işbirliği, iş planı, sunum teknikleri konularında eğitim verilerek yol haritası belirlendi.