Teknokent Ekibinden Valimiz Yavuz Selim Köşger’e Ziyaret

07.03.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem ve beraberindeki heyet, Valimiz Yavuz Selim Köşger’i, 5 Mart 2018 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette; teknokentlerin Üniversitelerin ve şehirlerin gelişmesi için şart olduğunu vurgulayan Vali Köşger, “ADÜ Teknokent;  kısa sürede iyi bir ilerleme kaydetti, yapılan çalışmaları yakından takip ediyorum.” dedi.

Üniversite -  sanayi iş birliğinde en önemli adımların teknokentler aracılığıyla atıldığına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Teknokentin ilimizin ekonomik kalkınmasında lokomotif olacağını vurguladı.

Üniversitemiz Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem Teknokentin  işleyişi ve gelişim aşamaları hakkında Valimiz Yavuz Selim Köşger’i bilgilendirirken, Valilik ve Üniversite arasında iş birliği protokolü yapılması kararlaştırıldı.