Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Teknik Direktör Yılmaz Vural’ı Üniversitemizde Ağırladık

31.03.2016
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi tarafından düzenlenen, Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın konuşmacı olarak katıldığı “Türkiye’de Antrenörlüğe Dair Her Şey” adlı konferans, 29 Mart 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Konferans öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret eden Yılmaz Vural, Adnan Menderes Üniversitesinde öğrencilerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Rektörümüz Prof. Dr. Bircan da başarılı spor adamı Yılmaz Vural’ı Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Ziyaretin ardından gerçekleşen konferansa BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş, BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal, Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker, akademik personel ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Konferansta renkli kişiliğini ön plana çıkaran ünlü Teknik Direktör, özellikle eğitimin önemini ve izlenilmesi gereken yolları vurguladığı konuşmasında genç sporculara tavsiyelerde bulundu.

Meslek hayatı boyunca birçok kulüpte görev aldığını söyleyen Vural, "Çalıştığım tüm kulüplerde sorunlarla karşılaştım. Alışkanlıkları değiştirmek çok zor. Bu anlamda ülke olarak da eksikliklerimiz var. Pratik çalışmak istiyoruz ancak teori olmadan pratik olmaz" diyerek öğrencilere, “arzuladığınızın peşinden koşun, inatla isteyin, elbet başarı sizinle olacaktır” tavsiyesinde bulundu.

Konferans, Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in Teknik Direktör Yılmaz Vural’a çiçek takdimi ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN