Tecili Yardımın İnkişafı Projesi Kapsamında Azerbaycanlı Doktorlar, Üniversitemiz Hastanesinde Göreve Başladı

24.07.2023
Azerbaycan'da devam eden Tecili Yardımın İnkişafı (Acil Hizmetlerinin Kuvvetlendirilmesi) projesi kapsamında Üniversitemiz Hastanesi Acil Ana Bilim Dalına fellow olarak gelen dört Azerbaycanlı doktor görev yapmaya başladı.

Azerbaycanlı ekip, kendisi de Tecili Yardımın İnkişafı ekibinde bulunan Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mücahit Avcil’i  ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Azerbaycan'dan gelerek göreve başlayan Dr. Fəxriyyə Quliyeva, Dr. Ruslan Bağıyev, Dr. Bayram Osmanlı ve Dr. Rifah Hemidov, bir ay boyunca ADÜ Hastanesi Acil Ana Bilim Dalı Acil Servis içinde Üniversitemiz Hastanesi doktorları ile birlikte çalışacak.

Azerbaycan Tecili Yardımın İnkişafı ekibi, Acil Servis doktorları ile birlikte çalışmanın ve  Üniversitemiz Hastanesinde bulunmanın onları çok mutlu ettiğini ifade ettiler.