Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (DIGIAGRIMARK) Projesinin Üçüncü Uluslararası Toplantısı Gerçekleşti

06.07.2022
Üniversitemizin proje ortağı olduğu, Aydın Valiliği (AB ve Dış İlişkiler Bürosu) tarafından yürütülmekte olan Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Digiagrimark- Safe Digital Marketing for Agripreneurs) adlı projenin 3. Ulus Ötesi Toplantısı, 27-28 Haziran 2022 tarihleri arasında proje ortaklarından Inercia Digital ev sahipliğinde Huelva/İspanya’da gerçekleşti.

ERASMUS+ Programı (2020 Yılı Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar- Yetişkin Eğitimi) kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projenin 3. ulus ötesi toplantısına, proje ortağı 9 kurum ve kuruluş ile Üniversitemizden Dr. Öğr. Üyesi Taner Arabacıoğlu ve Prof. Dr. Göksel Armağan katıldı.

İki gün süren toplantı, proje yönetimi ve uygulaması kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler, projenin ikinci fikri çıktısı olan ‘Tarımsal Girişimciler için Dijital Pazarlama ve Dijital Güvenlik Kursu’ için her bir proje ortağı tarafından tamamlanan içeriklerin ve etkileşimli sunuların değerlendirilmesi ile başladı. Yapılan sunular ve değerlendirmeler sonucunda etkileşimli içeriklerin düzeltilmesi ve geliştirilmesine yönelik öneriler ortaya konuldu.

 Proje toplantısının ikinci gününde ise projenin üçüncü fikri çıktısı olan Tarımsal Girişimcinin Güvenli Dijital Pazarlama Rehberi ve Tarımsal Girişimcilerin Güvenli Dijital Pazarlama Stratejisi Araç Kutusunun içeriği ve yapısı üzerinde atölye çalışması gerçekleştirildi.

Projenin uygulama kurallarının gözden geçirildiği, yaygınlaştırma faaliyetlerinin ele alındığı ve iş paylaşımlarının yapıldığı toplantı, genel değerlendirme ve sertifikaların dağıtılmasıyla sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN