Tarımsal Eğitimin 176. Yılı Kutlandı

17.01.2022
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi tarafında ‘Tarımsal Eğitimin 176. Yılı’ etkinlikleri düzenlendi.

Atatürk Kent Meydanı’nda Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Gençsoylu ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Zeki Oymak’ın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlayan etkinlik, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen panel ile devam etti.

Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Renan Tunalıoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen panele; TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ege Bölgesi Temsilcisi Esen Türker, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger ve İl Tarım Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Yakup Ezber katıldı.

Panel sonunda Ziraat Mühendisliği eğitimine katkı veren emekli öğretim üyelerine ve ziraat mühendislerine plaket verildi.