Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sürekli İşçilerimize Promosyon Müjdesi

10.08.2018
Üniversitemizde görevli sürekli işçilerin maaşlarını alacağı bankanın belirlendiği ‘Banka Promosyon İhalesi’ 9 Ağustos 2018 tarihinde Üniversitemiz Senato Salonu’nda gerçekleşti. Üniversitemiz web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanan ihaleyi, 1 400 TL promosyon ile Yapı Kredi Bankası kazandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcıları Göksel Baran ve Zeki Arı, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, sendika temsilcilerinin de hazır bulunduğu ihaleye 9 banka katıldı. Kapalı zarf usulüyle verilen ilk tekliflerin ardından, ihale açık artırmayla devam etti. Yapı Kredi Bankası ile Vakıfbank arasında kıyasıya çekişmeye sahne olan promosyon ihalesi, Yapı Kredi’nin 1 395 TL’lik teklifiyle son bulurken; Rektörümüzün ricası üzerine promosyon 1 400 TL olarak güncellendi.

“Personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum”

İhale sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, ihalenin bekledikleri gibi gittiğini ifade ederek Yapı Kredi Bankası yetkililerine gösterdikleri gayretten dolayı ADÜ personeli adına teşekkür etti. Prof. Dr. Bircan “Öncelikle ihalenin personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum. Personel sayımızın ciddi bir rakamını oluşturan sürekli işçilerimizin kadroya geçiş müjdesinden sonra şimdi de promosyon ihalesi yaparak promosyon müjdesi veriyoruz. Türkiye’nin en önemli bankalarına, ihalemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İhaleye Yapı Kredi adına katılan Şube Müdürü Canan Gedikli ve Banka Temsilcisi Ethem Yıldıran, Aydın’ın en köklü kurumlarından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile çalışacak olmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek; “1 307 personel promosyondan faydalanacak. Her iki kuruma da hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN