Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sultanhisar MYO Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

11.10.2024
Üniversitemiz Sultanhisar Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2024 – 2025 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik 10 Ekim 2024 tarihinde MYO Ahmet Hakkı Balcıoğlu yerleşkesi konferans salonunda “Oryantasyon Eğitimi” gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon sunumu öncesi Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kılıçkan, başta öğrencilerimiz olmak üzere, akademik ve idari personelin akademik yılını kutlayarak üniversite hayatlarına başlayan öğrencilerimize Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verdi. Müdür Prof. Dr. Ahmet Kılıçkan, öğrencilerin sorunlarında meslek yüksekokulu yönetimi olarak yanlarında olduklarını ve her türlü sorunlarını imkânlar doğrultusunda çözmek için gayretle çalışacaklarını belirtti.

Açılış konuşmasının ardından MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Şinasi Yaylagül gerçekleştirdiği sunumda, MYO’yu tanıtıcı bilgiler, genel öğrencilik ve eğitim faaliyetlerine yönelik bilgiler aktararak OBİS (Öğrenci Bilgi Sistemi) ve ADÜZEM kullanımı hakkında detaylı bilgiler verdi.

Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN