Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sultanhisar MYO Öğrencilerimizin Mezuniyet Coşkusu

22.05.2017
Üniversitemiz Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Mezuniyet Töreni 18 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti

Törene, İlimiz Valisi adına Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Sultanhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Mennan Yıldırım, üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Sultanhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Mennan Yıldırım, “Bugün öğrencilerimizin mezuniyet coşkusuna ortak olmaktan çok mutluyum. Görüyorum ki öğrencilerimiz de verdikleri emeklerin karşılığını almaktan dolayı çok mutlu ve gururlular. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında da sürekli mutlu, gururlu ve başarılı olmalarını diliyorum.” dedi.

Sultanhisar ilçesinin güzellikleri ve avantajlarından bahseden Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, “Mezun olan bütün arkadaşları tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Son olarak söz alan Sultanhisar MYO birincisi Ayşenur Öztürk, “Bugün bu konumda olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben ve arkadaşlarım öğrenimimiz boyunca kendimize çok şey kattık ve bunları ilerideki mesleki hayatımızda başarılı bir şekilde kullanacağımıza inanıyorum. Bize verdikleri emeklerden dolayı hocalarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Tören, MYO birincisi tarafından yaş kütüğe plaket çakılması, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve kep atma bölümü ile sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN