Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sultanhisar MYO Mezunlarını Uğurladı

16.05.2018
Üniversitemiz Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 14 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Törene, Sultanhisar MYO Müdürü Prof. Dr. Mennan Yıldırım, Sultanhisar MYO akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sultanhisar MYO Müdürü Prof. Dr. Mennan Yıldırım, bir gün önce “Anneler Günü” olması dolayısıyla mezunların ailelerinin “Anneler Günü’nü” kutlayarak konuşmasına başladı. Sultanhisar MYO’yu tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür eden Prof. Dr. Yıldırım, 2 yıllık bir eğitimin ardından öğrencileri mezun etmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti. Prof. Dr. Yıldırım, “ 2 yıllık süre boyunca bizler hocalarınız olarak bilgi vermenin yanı sıra her şeyden önemlisi bilgiye ulaşma yolunu öğretmeye çalıştık. Üniversitelerin temel prensiplerinden bir tanesi aklı özgürleştirmektir. Sizlerden bir takım beklentilerimiz var. Öncelikli olarak iyi insanlar, doğru insanlar olmanızı istiyoruz. Hayatınızın her döneminde herkese saygılı, mesleğini seven ve ülkemizi ülke yapan değerlere sahip çıkmanızı bekliyoruz. Hepinizi tekrardan sevgiyle selamlıyorum. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından söz alan Dönem Birincisi Melike Denizaltı, sevinçli oldukları kadar hüzünlü olduklarını belirterek düşlerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Denizaltı “ Yıllarca hayalini kurduğum mezuniyeti yaşıyorum, küçük bir kız çocuğunun hayalleri bugün burada gerçekleşti. Hocalarımızdan çok şey öğrendik, onlara huzurlarınızda teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere teşekkür plaketleri ve mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet, kep atma töreniyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN