Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sultanhisar MYO’ da "Pazarlama Süreçleri ve Kalite Yönetimi" Konulu Seminer Düzenlendi

21.11.2022
Sultanhisar MYO’ da, KFC Türkiye Pazarlama Direktörü Özkan Özyavuz tarafından “Pazarlama Süreçleri ve Kalite Yönetimi” konulu seminer düzenlendi. 17 Kasım 2022 tarihinde uzaktan erişimle gerçekleştirilen seminerde, ülkemizde ve dünyada zincir restoranları bulunan KFC Türkiye’nin Pazarlama Direktörü Özkan Özyavuz tarafından eğitim verildi.

Toplam Kalite Yönetimi dersi kapsamında Öğr. Gör. Muammer Erden’ in moderatörlüğünde gerçekleşen eğitimde KFC Türkiye Pazarlama Direktörü Özyavuz: “KFC’ nin global marka standartları gereği, tüm gıda ve ambalaj tedarikçilerimizi çok ciddi denetim süreçlerinden geçirdikten sonra belirliyoruz, tedarikçilerimizin denetimlerine ek olarak düzenli olarak tedarikçilerimizin tüm ürünlerini kontrol ederek tüketicilerimize güvenilir, onaylı ürünleri sunmaktayız” dedi.

 Kalite yönetimleri hakkında bilgiler vererek öğrencilerin çalışma hayatlarında karşılaşabilecekleri ve dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi veren Özyavuz, öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN