Sultanhisar MYO’da “Pamuk Tarımı ve Pamukta Entegre Mücadele Uygulamaları” Söyleşisi ve "Temel İlkyardım Eğitimi" Etkinliği Düzenlendi

22.05.2024
Üniversitemiz Sultanhisar Meslek Yüksekokulunda (MYO) 17-20 Mayıs 2024 tarihlerinde “Pamuk Tarımı ve Pamukta Entegre Mücadele Uygulamaları" adlı söyleşi ve "Temel İlkyardım Eğitimi" etkinliği düzenlendi.

Sultanhisar Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen "Pamuk Tarımı ve Pamukta Entegre Mücadele Uygulamaları" konulu söyleşinin moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Yerlikaya yaparken; Nazilli Pamuk Araştırma Enstitüsü Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Sergül Çopul konuşmacı olarak yer aldı.

Üniversitemiz İlkyardım Eğitimi Merkezi Eğitmenlerinden Öğr. Gör. Dr. Hilal Hatice Ülkü tarafından Sultanhisar MYO akademik ve idari personel ile öğrencilerine yönelik Ahmet Hakkı Balcıoğlu Yerleşkesi Konferans Salonu’nda "Temel İlkyardım Eğitimi" verildi.