Sultanhisar MYO’da "Mali Müşavirlik Mesleği ve İş Olanakları" Adlı Söyleşi Düzenlendi

03.06.2024
Üniversitemiz Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Yönetim ve Organizasyon Bölümü (İnsan Kaynakları Yönetimi Programı, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı (İ.Ö.), İşletme Yönetimi Programı ve Tarımsal İşletmecilik Programı) öğrencilerine yönelik "Mali Müşavirlik Mesleği ve İş Olanakları" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşiye, Sultanhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Bulut, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Kocakula, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Temur Kurtaslan, Öğr. Gör. Alper Turan Devli katıldı.

Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı Öğr. Gör. Ümran Gümüş moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Ünsal konuşmacı olarak yer aldı.