Sultanhisar MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

27.09.2021
Üniversitemiz Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Akademik Genel Kurul Toplantısı, 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşti.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Sultanhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Savaş Duman ve akademik personel katıldı.

Sultanhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Savaş Duman'ın açış konuşmasının ardından toplantı Üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'in konuşması ile devam etti.  Sultanhisar MYO öğretim elemanları toplantı esnasında söz alarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile istişarelerde bulundular.

Toplantı, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sinan Bayık'ın Sultanhisar MYO Akademik Genel Değerlendirme sunumu ile son buldu.