Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Sultanhisar MYO 2020 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

07.01.2021
Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2020 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı, 30 Aralık 2020 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Savaş Duman başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Sinan Bayık ve  Öğr. Gör. Berna Günden, Yüksekokul Sekreteri Taner Demirtaş, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı Öğrencisi Hamza Fatih Nalçacı, akademik personel ve öğrenci temsilcileri katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Savaş Duman'ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, pandemi sürecinde uzaktan eğitim ders işlemleri, öğrencilerin derslere devam durumları, öğrencilerin sınav, ödev ve başarı durumları, sınav ölçütlerinin değerlendirmeleri konuları ile bu konularda karşılaşılan sıkıntılar ve çözüm yollarının neler olabileceğine dair değerlendirmeler yapıldı.  Toplantı, önümüzdeki eğitim öğretim dönemlerinde kariyer günlerin planlaması ve diğer etkinlikler üzerinde yapılabilirlik ve uygulanabilirlik açısından görüş alışverişinde bulunulmasıyla devam etti.

Sultanhisar MYO öğretim elemanlarının yürütmüş olduğu projelerin görüşüldüğü toplantıda, planlanan projelere Üniversitemiz, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları bazında maddi ve manevi desteğin önemi vurgulanarak yerel ve ulusal medya ile sosyal medyanın önemi dile getirildi.

Toplantı,  Öğrenci Temsilcisi Hamza Fatih Nalçacı’nın pandemi sürecinin sona ermesi; yüz yüze eğitim öğretimin tekrar başlaması dileğinin ardından, öğretim elemanlarının dilek ve temennileri İle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN