Streskop Topluluğu Diyabet Hastalığına Dikkat Çekti

07.12.2016
Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından biri olan Streskop topluluğu 6 Aralık 2016 tarihinde, Atatürk Kent Meydanı’nda düzenledikleri etkinlikle diyabet konusunda farkındalık yaratmaya çalıştı.

Ne kadar şekersiniz? etkinliğiyle diyabet hastalığına farkındalık oluşturmak için stand açan Streskop Topluluğu üyeleri, Topluluk  Danışmanı Arş. Gör. Hilal Güllüdere , topluluk başkanı Derya Uzuner ve Başkan yardımcısı Ekin Bayram' ın koordinatörlüğünde, Aydınlılara,  diyabetin ne olduğu, diabetle mücadelede  nelere dikkat edilmesi gerektiği, diyabet ve   beslenme ilişkisi hakkında bilgiler verirken, ayrıca  diyabetten  nasıl korunulması gerektiği, egzersiz türlerinin diyabete etkisi konularında da  etkinliğe katılan vatandaşların sorularını yanıtladı.