Streskop Topluluğu 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde Çocuk Gelinlere Dikkat Çekti

13.12.2016
Üniversitemizde faaliyet gösteren Streskop Topluluğu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde Efeler Cumhuriyet Meydanında yaklaşık 30 öğrencinin katılımı ile “Çocuk Geline Hayır” etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik çevçevesinde, Aydınlılara küçük yaşta evlenmenin zararlarını anlatarak çocuk gelin ve çocuk istismarı konusunda halkı bilinçlendiren Topluluk üyeleri, çocuk gelinleri temsilen gelinlik giyen bir öğrencimizin yüzünü kara bir duvakla örterek konuya dikkat çekilmesini sağladı. Etkinlik sonunda hep birlikte Sezen Aksu'nun yazdığı "Ünzile" şarkısını seslendiren Topluluk üyeleri halkın yoğun ilgisi ile karşılaşarak olumlu tepkiler aldı.