Spor Şenliği Kupa Töreni Gerçekleşti

04.05.2018
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organize ettiği 23. Spor Şenliği, 27 Nisan 2018 tarihinde yapılan kupa töreni ile sona erdi.

Şenlik kapsamında, Halı saha futbolda 20, Kadınlar basketbol 3x3 basketbolda 6, Erkekler 3x3 basketbolda 23, kadınlar voleybolda 16, erkekler voleybolda 16 takımın mücadelesinde toplam 141 müsabaka gerçekleşti. Kadınlar basketbolda Eğitim Fakültesi, erkeklerde Nazilli İİBF(A), halı saha futbolda Aydın İktisat Fakültesi, kadınlar voleybolda Tıp Fakültesi şampiyon oldu.

Ferdi branşlarda ise satranç, masa tenisi ve tenis branşlarında 130 sporcu katılmış olup satrançta Aydın İktisat Fakültesinden İbrahim Müezzinler, masa tenisinde Diş Hekimliği Fakültesinden Adem Çeri, Personel masa tenisinde Hulki Başaloğlu, öğrenci teniste Eğitim Fakültesinden Beyza Başıhoş ve Fen-Edebiyat Fakültesinden Emre Bulut, personel teniste Esra Gökdağ ve Muhittin Turan birinciliği kazandı. Dereceye giren sporcuların madalya ve kupalarını Şenlik organizasyon komitesinden Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Göksel Baran, Yürütme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Reşat Kartal, Futbol Yürütme Kurulu Sorumlusu Öğr. Gör. Hüseyin Büyükçoban, Basketbol Sorumlusu Öğr. Gör. Gülen Vural, SKS Spor Şube Müdür Vekili Orhan Çınar verdi.