Spor Bilimleri Fakültesinde Kadınlar Günü Kutlandı

08.03.2022
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nde 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Burçin Ölçücü, kadın personele çiçek dağıtarak günlerini kutladı.

Akademik ve idari kadın personel ile bir araya gelen Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V.  Prof. Dr. Burçin Ölçücü; “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Eğitim, bilim, kültür, sanat, siyaset, ekonomi ve spor gibi her alanda büyük başarılar ortaya koyan kadınların annelik gibi manevi rollerin yanında toplum içerisinde söz sahibi olmanın haklı onurunu yaşadığını belirten Prof. Dr. Burçin Ölçücü, “Aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, toplumumuzun temel ve ortak sorumluluğudur.” dedi.