Spor Bilimleri Fakültesinde ‘‘2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’’ Hakkında Eğitim Verildi

18.10.2024
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinde ‘‘2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’’ hakkında 17 Ekim 2024 tarihinde Ögr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan tarafından eğitim verildi.

Eğitim, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Esin Ergin ve Doç. Dr. Yasin Yıldız ile birlikte Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim kapsamında, proje yazmanın önemi ve öğrenciler için faydaları anlatıldıktan sonra 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’nın amacı, içeriği, başvuru koşulları ve proje yazımı hakkında detaylı bilgi verildi.

Eğitim, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.