Spor Bilimleri Fakültesi Voleybol Turnuvası Düzenlendi

17.01.2022
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Bölümler Arası Voleybol Müsabakaları, 11-13 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleşti.

Büyük bir rekabetin yaşandığı müsabakalara; Antrenörlük, Antrenörlük 2. Öğretim, Öğretmenlik, Rekreasyon, Rekreasyon 2. Öğretim ve Spor Yöneticiliği 2.Öğretim takımları katıldı.

Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde özel kurallarla yapılan müsabakalar sonucunda kadınlarda Antrenörlük Takımı 1.,Antrenörlük 2. Öğretim Takımı 2., Öğretmenlik Takımı 3. oldu. Erkeklerde ise Öğretmenlik Takımı 1.,Antrenörlük 2. ÖğretimTakımı 2., Rekreasyon 2. Öğretim Takımı 3. Oldu.

Kazanan takımlara ödüllerini Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V.   Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çağatay Dereceli, Antrenörlük Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Özmaden, Öğretim Görevlisi Vedat Şentürk ve Öğretim Görevlisi Alev Yenal takdim etti