Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencimizin Projesine TÜBİTAK’tan Destek

18.10.2023
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yönetim Bilimleri Doktora Öğrencisi Erhan Buyrukoğlu, TÜBİTAK tarafından 16 Kasım 2023 tarihinde Brüksel’de düzenlenecek olan "Yeşil Geleceğe Doğru: Avrupa Yeşil Mutabakat" Uluslararası Proje Pazarı Etkinliği’ne kabul aldı.

Avrupa Yeşil Mutabakatı (European Green Deal – EGD) 2023 etkinliği, Avrupa’nın ve Türkiye'nin araştırma ve inovasyon topluluklarını bir araya getirme konusundaki azmiyle, Avrupa'yı ilk iklim-nötr kıta yapma yolundaki iş birliği için katılımcıları adına ideal bir buluşma noktası sunuyor. Avrupa Birliği ve Türkiye'nin Yeşil Mutabakat nezdindeki stratejik öncelikleri, politikaları ve ortak hedefleri ile uyum içerisinde tasarlanan etkinlik; farklı araştırma, geliştirme, endüstri ve inovasyon ekosistemlerinden bir araya gelecek 300'ü aşkın Türk ve Avrupalı katılımcıya Avrupa'nın öncü proje fikirlerini keşfetme imkânı ve Ufuk Avrupa yeni dönem çağrıları hakkında bilgi edinme fırsatı sunmayı hedefliyor.

Yeşil Mutabakat Proje Pazarı Etkinliği, Avrupa Birliği ve Türkiye’nin ortak hedefleri doğrultusunda akademik üstünlüğü, girişimcilik ruhunu, sivil toplumu ve bu itibarla geleceğin Ufuk Avrupa projelerini geliştirmeleri amacıyla Türk ve Avrupalı paydaşları bir araya getirecek.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.