Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine TÜBİTAK’tan Destek

10.10.2023
Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Yıldız’ın danışmanlığında yürütülen ve Rekreasyon Bölümü öğrencisi Kubilay Tan’ın yürütücülüğünü yaptığı "Rekreasyonel Aktivitelere Katılan Z Kuşağının Sosyo-Ekonomik Açıdan Mutluluk Düzeylerinin İncelenmesi" başlıklı çalışma, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Doğukan Batur Alp Gülşen’in danışmanlığında yürütülen ve Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencisi Özlem Ergenç’in proje yürütücülüğünü yaptığı “Rekreatif Amaçlı Spor Yapan Üniversite Öğrencilerinin Psikolojik İyi Oluş Düzeylerinin Olumlu Gelecek Beklentilerini Yordayıcı Rolü" ile Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencisi Yağmur Akyol’un proje yürütücülüğü yaptığı “Spor ve Toplumsal Cinsiyet” başlıklı iki çalışma, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.