Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

29.09.2021
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Akademik Kurul Toplantısı, 27 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşti.

Toplantıya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Alper Kartal ve Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yıldız, akademik ve idari personel katıldı.

2021- 2022Akademik Yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, eğitim -öğretim faaliyetleri, akademik kültürel ve sosyal faaliyetler, akademik ve idari personeldeki hareketlikler konularında bilgi verdi.

Spor Bilimleri Fakültesinin mevcut durumu, bölüm/öğretim üyesi faaliyetleri ve fakültenin fiziki imkanlarını değerlendiren Prof. Dr. Burçin Ölçücü, fakülteye yaptığı katkılardan dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e teşekkür ederek, akademik ve idari personele başarı dileklerini sundu.

Toplantı, öğretim üyeleri ile dekanlık yönetimi arasında fikir alış verişinin yapılmasının ardından sona erdi.