Söke Sağlık Yüksekokulundan Rektörümüze Hemşirelik Fakültesi Teşekkürü

13.01.2016
Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan ÇEVİK AKYIL, Yüksekokul Öğretim Elemanlarıyla birlikte 11 Ocak 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ı makamında ziyaret ederek Hemşirelik Fakültesi dolayısıyla teşekkür etti.

Göreve geldiği günden bu yana Üniversitemizin gelişimi ve kalkınması için her türlü çalışmanın büyük özveriyle gerçekleştiğini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, aynı heyecan ve özveriyle çalışmaların hız kesmeden süreceğini söyledi.

Üniversitemiz Söke Sağlık Yüksekokulu ve Aydın Sağlık Yüksekokullarının ‘Hemşirelik Fakültesine’ dönüştürülmesi çalışmalarının kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade eden Doç. Dr. Rahşan ÇEVİK AKYIL, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.