Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke Sağlık Yüksekokulu’nda Mezuniyet Coşkusu

31.05.2017
Üniversitemiz Söke Sağlık Yüksekokulu 2016-2017 Mezuniyet Töreni, 23 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Düzenlenen törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, öğretim üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, “Yüksekokulumuzdan mezun olan genç meslektaşlarımı içtenlikle kutluyorum. Meslek hayatlarınızda hepinize başarılar diliyorum. Her zaman gittiğiniz yerlerde fark yaratın, farklı olun. Bugün sizlerle birlikte mezuniyet coşkusunu yaşayan ailelerinizi ve öğretim görevlisi hocalarımı sizleri yetiştirdikleri ve bugünlere taşıdıkları için ayrıca tebrik ediyorum.” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek mezun olan tüm öğrencilerimize mesleki hayatlarında başarılar diledi. Prof. Dr. Özer, “Bugün bu salonda yaşadığınız enerji ve mutluluğunuz hayat boyunca hep sizinle beraber olsun. Bu coşkunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Sizleri yetiştiren ve bugünlere getiren hocalarınızı ve değerli ailelerinizi ayrıca kutluyorum.” dedi.  

Mezuniyet töreninde konuşan Yüksekokul birincisi Sema Ergezen, “Bizlere verdikleri destekten dolayı Üniversitemize ve yüksekokul yönetimine çok teşekkür ediyorum. Aldığımız 4 yıllık eğitimin ardından şimdi öğrendiklerimizi uygulama vaktidir. Tüm arkadaşlarımı hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Mezuniyet töreninde öğrenciler tarafından hazırlanan “Erkek Hemşire Olmak” adlı kısa filmin gösterimi yapıldı. Dereceye giren öğrencilere protokol tarafından başarı belgesi ve çiçek takdim edildi. Son olarak öğrencilerin Hemşirelik Yemini ve kep atma töreni ile program sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN