Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

SÖKE SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK HAFTASINI KUTLADI

16.05.2016
Üniversitemiz Söke Sağlık Yüksekokulu, Hemşirelik Haftası’nı 10 Mayıs 2016 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mücahit Avcil’in de katıldı törende çeşitli etkinliklerle kutladı.

Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl ve Hemşirelik 4. Sınıf öğrencisi Güler Astar’ın açılış konuşmalarının ardından Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün ve ekibi tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi dinleyenlerden tam not aldı.

Etkinlikte İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Behice Erci ve Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Cemil Yavuz birer sunum gerçekleştirdi. Öğrenci Hemşireler Derneği Söke Temsilcisi ve Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Gizem Asoğlu, dernek faaliyetleri ve öğrencilerin birlik olmasının önemi üzerine yaptığı konuşmanın ardından katılımcılara teşekkür belgeleri verildi. Hemşirelik Haftası kutlamaları pasta kesimi ve kokteyl ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN