Söke Sağlık Yüksekokulu 23 Nisan’ı kutladı

27.04.2017
Söke Sağlık Yüksek Okulu” Felekşan Fırat İlkokulu” ile birlikte gerçekleştirdikleri 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 23 Nisan 2017 tarihinde Söke Novada AVM de kutladı.. Söke Sağlık Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan “fiesta dans ekibi” gösterisinin ardından, minikler ülkemizin farklı yörelerine ait folklor oyunlarını sergiledi. Dans ekibinin içinde de yer alan çocuklar üniversiteli büyükleriyle birlikte eğlendi ve eğlendirdi.

Öte yandan Üniversitemiz Veteriner Fakültesinde faaliyet gösteren Kanat- Ger Topluluğu da 23 Nisan’da çocukları yaralı ve bakıma muhtaç hayvanlarla buluşturarak çocuklara hayvan sevgisi aşıladı. Gün boyu çocuklarla çeşitli etkinlikler yapan Topluluk üyeleri, 23 Nisan’da çocuklarla bir arada olmalarından dolayı duydukları mutluluğu ifade etti.