Söke Sağlık Hizmetleri MYO Oryantasyon Programı Düzenledi

12.10.2017
Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun, birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği oryantasyon programı, 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe akademik personelin yanı sıra, Yüksekokul bünyesinde yer alan İlk ve Acil Yardım, Ameliyathane Hizmetleri ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarına kayıt yaptıran 228 öğrenci katıldı.

Söke Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gülfer Doğan Pekince tarafından yapılan sunumda öğrencilere, Üniversitemizin ve Yüksekokulun kurumsal yapısı, öğrenci bilgi sistemi (OBİS),  eğitim öğretim yönetmeliği, yönergeler, usul ve esaslar, akademik takvim, ders kayıt işlemleri, katkı payı/öğrenim ücreti ödemeleri, öğrenci danışmanları, 5i dersleri, ADÜ Çözüm Merkezi, öğrenci değişim programları ve uygulama alanları hakkında bilgiler verildi.

Program, öğrencilere yapılan ikram ile son buldu.