Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencilerimizin Mezuniyet Coşkusu

18.05.2017
Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Mezuniyet Töreni, 17 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda gerçekleşti.

Törene, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar, Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl,  Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek, "Bugün burada emeklerimizin karşılığını almaktayız. Öğrencilerimize mesleklerinde başarılı olmaları için elimizden geleni yaptık ve bildiğimiz her şeyi onlara aktarmaya çalıştık. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında ve mesleki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek’in ardından söz alan ve mezun öğrencilerin öğrenim hayatlarını tamamlama sürecinde ailelerin çektikleri zorluklara değinen Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar, “Mezun olan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını diliyorum.” dedi.

Son olarak söz alan Söke Sağlık Hizmetleri MYO birincisi Gülşah İnan, "Bugün bu anları yaşamaktan dolayı oldukça mutlu ve gururluyum. Öğrenim hayatım boyunca bana desteklerini esirgemeyen hocalarıma, her zaman yanımda olan aileme ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." dedi. Konuşmasının ardından Gülşah İnan tüm mezun öğrenciler adına yaş kütüğüne plaket çaktı.

Konuşmaların ardından Söke Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri tarafından hazırlanan "Salsa" dans gösterisi törene katılanlara keyifli anlar yaşattı.

Tören, Üniversitemiz akademisyenleri tarafından mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve kep atma bölümünün ardından sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN