Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke Sağlık Hizmetleri MYO Mezunlarını Verdi

14.05.2018
Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 11 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Sağlık Hizmetleri Müdürü Doç Dr. Emine Gerçek, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Folklor ekibinin gösteriminden sonra ekibin eğitmeni Ekrem Kaçar’a Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Emine Gerçek plaket verdi.  Plaket töreninin ardından açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Gerçek öğrencilere, meslek hayatları boyunca zorluklarla karşılaşacaklarını, güçlü ve sabırlı olmalarını, geleceğe daima umutla bakmalarını öğütleyerek “Kahverengi dalların altından çiçekler açar. Heredot’un gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olarak ifade ettiği Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesinden mezun oluyorsunuz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a, Rektör Yardımcılarımıza, Genel Sekreterimize ve Tıp Fakültesi öğretim üyelerine canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak sağlık alanının çok önemli olduğunu söyleyerek insanların hayatlarına dokunduklarını belirtti ve empati kurmanın öneminden bahsetti.    Bundan sonraki hayatlarında öğrencilere başarılar dileyen Prof. Dr. Kırnak, “Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Söke Sağlık Hizmetleri MYO Paramedik Bölümü birincisi Nurhan Arslan “Hastalık odaklı değil, hasta odaklı çalışmayı, özverili ve sabırlı olmayı siz hocalarımızdan öğrendik. Büyük fedakarlık ve özveri isteyen bu mesleği hakkıyla yapacağımıza arkadaşlarım ve kendi adıma söz veriyorum.” dedi. Nurhan Arslan’a ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak verdi.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile tören sona erdi.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN