Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı

05.06.2023
Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 5 Haziran 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti

Programa; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Öztürk, Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Halise Çinar ve Dr. Öğr. Üyesi Gülfer Doğan Pekince, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı birincisi Aslı Doğru konuşmasında emeklerinden dolayı öğretim üyelerine ve ailelerine teşekkür ederek mezuniyet kütüğüne plakasını çaktı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan müzik dinletisi ile devam eden programda konuşma yapan Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Öztürk, “Öğrencilerimizi ülkemizin sağlık elemanları olarak mesleklerine ve geleceğe hazırlamanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz.  Toplumsal sağlık hizmetlerini karşılamayı hedefleyen sağlık mensuplarının önemi yadsınamaz. İyi eğitimli, nitelikli, deneyimli sağlık çalışanlarının önemi pandemi sonrası yaşanan depremlerle daha da önem kazanmıştır,” diyerek mezun öğrencileri tebrik etti.

Mezun öğrencilere ve ailelerine ve öğretim üyelerine emekleri için teşekkür eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, “Bugün sizin için yıllardır verdiğiniz emeğin karşılığını aldığınız bir gün. Kendinize, ailenize ve ülkenize karşı sorumluluğunuz olduğu bilinciyle yapacağınız çok şey var. Her son yeni bir başlangıçtır bilinciyle, kariyer basamaklarını hızla çıkacağınıza olan inancım tamdır.Tüm öğrencilerimizin mezuniyetini tebrik ediyor ve bugünlere gelmenizde pay sahibi olan ailenizi, ülkenizi ve Üniversitenizi unutmamanızı diliyorum. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar dilerim,” dedi

2022-2023 Akademik Yılı birincisine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç tarafından plaketinin verilmesinin ardından, dönem ikinci ve üçüncüsüne plaketlerinin verilerek mezun öğrencilere belgelerinin takdimi sonrası tören, kep atma ile son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN