Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 1.Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenledi

30.09.2016
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği oryantasyon programını, 28 Eylül 2016 tarihinde Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

Etkinliğe akademik personelin yanı sıra, Yüksekokul bünyesinde yer alan İlk ve Acil Yardım, Ameliyathane Hizmetleri ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarına kayıt yaptıran 200 öğrenci katıldı. 

Yüksekokulun Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gökçe Sibel Turan tarafından yapılan sunumda öğrencilere, Üniversite Kampüsü ve Söke Yerleşkesi, ders programları, uygulama alanları, eğitim-öğretim işleyişi, prosedür ve kurallar, öğrenci değişim programları, bugüne kadar yüksekokul tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler hakkında bilgiler verildi.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Her bir öğrenciyi mesleki teorik bilginin yanı sıra, nitelikli birer sağlık personeli olması için klinik becerilerle de donatıyoruz. Yüksekokulumuzda sizlerin mesleki donanımınızı arttırmak için her bir programa özgü ya da genel olarak sağlık hizmetlerine yönelik bilimsel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bütün bunlar sizlerin meslek hayatına daha güvenli bir şekilde hazırlanmasına katkı sağlıyor.” dedi. Program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.   

                

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN