Söke Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Çoşkuyla Gerçekleşti

31.05.2024
Üniversitemiz Söke Meslek Yüksekokulu (MYO) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 29 Mayıs 2024 tarihinde Söke Efes Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Mezuniyet törenine, Söke İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Beyza Erer, Söke Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kâmil Bircan, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Evin, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Üzüm, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Söke MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kâmil Bircan, eğitimin önemine dikkat çekerek, mezun olan öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar diledi. MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kâmil Bircan, MYO birincisi Bilge Barutçu’yu tebrik ederek başarı plaketi ve belgesini takdim etti.

Mezuniyet töreni, dereceye giren mezunlara plaketlerinin verilmesinin ardından tüm mezunlara başarı belgelerinin takdim edilmesi ve öğrencilerin keplerini atmaları ile sona erdi.