Söke İşletme Fakültesinden Bisiklet Turu Etkinliği

15.05.2017
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesinin oluşturduğu Bisiklet Topluluğunun ilk etkinliği, 12 Mayıs 2017 tarihinde Rum Evlerinin bulunduğu Söke Kemalpaşa Mahallesine gerçekleşti.

Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Fakülte Öğretim Üyeleri ve Kent Konseyinin hazır bulunduğu etkinliğe, toplam 41 kişi katıldı. Söke’de eğitim gören öğrencilerin yaşadıkları ve eğitim gördükleri kenti yakından tanımaları için bisikletlerin önemli olduğunu söyleyen Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Genç; “Oluşturduğumuz bisiklet grubu ile başta Söke ve çevredeki tarihi ve doğal alanlara gitmeyi düşünüyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Söke’nin kent kimliğinde önemli bir yeri olan Kemalpaşa Mahallesi’ni seçtik. Bisiklet Topluluğumuzun etkinlikleri ve bisiklet turları önümüzdeki süreçte de devam edecek.” dedi. Dekan Genç; Bisiklet Topluluğuna destek veren Söke Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, Sökeli bisikletçi Hakan Sarızeybek’e teşekkür etti.