Söke İşletme Fakültesinde Sağlıklı Yaşam ve Spor Kültürü Konferansı Düzenlendi

26.12.2017
Söke İşletme Fakültesi’nde İnsan Kaynakları ve Gelişim Topluluğu tarafından 18 Aralık 2017 tarihinde “Yaşam ve Spor Kültürü” konferansı düzenlendi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Funda Cengiz, “İnsan Kaynakları ve Gelişim Topluluğumuz Üniversitemizin tüm öğrencilerine hitap etmektedir. Çünkü hepimiz bir insan kaynağıyız ve hepimizin gelişmeye ve geliştirmeye ihtiyacı var.” dedi.

Mıllenıum uzman eğitmenleri, öğrencilerimize suyun günlük hayattaki önemi, alınan yağ çeşitlerinin sağlık için önemi, beslenmenin hayatımızdaki faydaları, spor yapanların daha da mutlu olduğu gibi birçok konu hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Öğrencilerimizin ilgisini çeken konferansta İnsan Kaynakları ve Gelişim Topluluğu tarafından Mıllenıum uzman eğitmenlerine teşekkür belgeleri verilirken, Topluluk Danışmanı  Yrd. Doç. Dr. Funda Cengiz tarafından da plaket takdim edildi.