Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Söke İşletme Fakültesinde Hoş Geldin Festivali Düzenlendi

25.10.2017
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesinde öğrencilere yönelik düzenlenen “Hoş geldin Etkinliği” 20 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşti.

Etkinliğe Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Söke Kadın Meclisi Başkanı Güler Nalbant, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin başlangıcında konuşma yapan Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; Söke’de eğitim gören tüm üniversite öğrencilerine yeni eğitim yılında başarılar diledi.

İşletme Fakültesi bahçesinde gerçekleşen etkinlikte ‘O Ses ADÜ’ yarışması katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilirken; O Ses Türkiye’nin bir uyarlaması olan yarışmada, 3 jüri üyesi, sahne alan öğrencilerin performanslarını değerlendirdi. İlk üç en iyi performansın seçildiği yarışmada, birinciye bisiklet ödülü verildi. Söke İşletme Fakültesi müzik grubu Manifesto’nun renk kattığı etkinlikte, ‘Full Telaş’ ve ‘Grup İrem’ adlı gruplar da sahne alırken, üniversiteli öğrenciler gönüllerince eğlendi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN